Gepubliceerd:
Laatste update:

Programma Kermis Leveroy

MIDDEN-LIMBURG - Kermis Leveroy 2017

De gezelligste kermis van de regio komt er weer aan: Leveroy Kermis! Op 8, 9, 10 en 11 juli bruist het party dorp Leveroy wederom van lekkere muziek en een gevarieerd programma voor jong en oud.

Zaterdag 9 juli

De kermiskoers is de officiële aftrap van de kermis en is inmiddels een begrip voor de inwoners van Leveroy. Tijdens deze straatrace wordt er een parcours gefietst met verschillende, uitdagende hindernissen waarbij een goed geveerde mountainbike geen overbodige luxe is. Vanaf het moment dat het startsein wordt gegeven, zijn de kermisattracties geopend. ’s Avonds vanaf 21.00 uur wordt de dag afgesloten met ‘MMOOZZ’: een coverband van topniveau met als motto: “Everybody Happy”!

Zondag 10 juli en maandag 11 juli

Op zondagmorgen staat het traditionele kermisconcert van Fanfare Concordia Leveroy én jeugdorkest & drumband Forever Young op het programma. ’s Middags vanaf 15.30 uur brengt feestzanger Patrick Hendrikx (o.a. bekend van de band Woenderbar) alvast de stemming er lekker in. Een gezellige middag vol met de meest bekende meezingers is gegarandeerd! Vanaf 19.00 uur laat de alom bekende 60’s & 70’s band “Chewy and the Locals” de voeten van de vloer gaan tot in de late uurtjes.

Met veel trots presenteren we wederom op maandagavond vanaf 21.00 uur ‘BTMS!’. Deze sensationele band (voorheen BEAT IT!) heeft zich vorig jaar opnieuw bewezen met een lekkere, internationale sound waarbij de energie van het podium spatte. Een topavond is hiermee gegarandeerd!

Dinsdag 12 juli

Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de ouderen van Leveroy. In samenwerking met Open Eettafel Leveroy (OET) wordt er een gezamenlijk diner georganiseerd. De gasten van OET gaan hierbij genieten van een heerlijk etentje waarna er gedanst kan worden in Café-zaal Wetemans. De kermis wordt uiteindelijk afgesloten middels een muzikale invulling door beide cafés.

Voor meer informatie check je de website kermisleveroy.nl of facebook.com/kermisleveroy

 

Deel dit artikel:

Reacties